Pretraži

,,NIKADA NE BIH PRETIO ŽENI, SMEĆE JEFTINO“: Vuk Mob žestoko isprozivao Sha (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/iamvukmob Instagram/nenadaleksicsha

Vuk Mob je pre nekoliko dana svojim gostovanjem na žurki, podigao veliku prašinu jer je Tari poručio "da se spasi", aludirajući da treba da ostavi Sha, međutim kada je Nenad to čuo nije mu bilo svejedno pa je Vuku uputio žestoke uvrede.



Vuk se ovim putem oglasio na svom Instagram storiju baš iz tog razloga jer se njegovo ime već nekoliko dana u rijalitiju pominje u lošem kontekstu.

– Nije neka tajna da se već dva dana od žurke kontastantno priča o meni u negativnom kontekstu u Beloj kući i verujte mi – ne dotiče me ni 1%. Ovaj jazavac, tobogan boy Ša, koji je zahtevao da se ja kaznim zbog iznošenja svog mišljenja, će kada izađe shvatiti jedno – Mene mogu kazniti nedeljnim, mesečnim, godišnjim honorarom, ali ja nikada neću izgubiti obraz, neću izdati ženu koju volim više od života i nikada, ali nikada mi pare neće predstavljati prioritet u životu – započeo je on.

A zatim se osvrnuo i na trenutnu situaciju jer Sha preti ženi i plaši se da mu ne uzme pare sa računa.

–  I nikada ne bih pretio svojoj ženi policijom i zatvorom, da mi ne bi uzela pare sa računa. Smeće jeftino! A razlog moje agresije prema laganom je to što je on sa Tarom pravio priču između Paule i mene, da bi svoja g*vna sakrio pod tepih, misleći da to tako može. Ali, karma je čudo! – napisao je Vuk na svom Instagramu.

Photo: Instagram/iamvukmob

Photo: Instagram/iamvukmob

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz