Pretraži

Ovako poznati proslavljaju Uskrs (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/bekvalceva Instagram/tanja_savic_private Instagram/teodoradzehverovic

Popularna pevačica Nataša Bekvalac ove godine odlučila je da praznike proslavi sa svojom porodicom u prirodi, a na svom Instagram profilu svojoj publici poželela je srećan Uskrs.

Srećan Uskrs! Baka Mimica, Noa i mama Kika, Katja i mama Natasa – napisala je ona.
 

Vuk Mob i njegova verenica Olivera proslavili su prvi zajednički Uskrs sa ćerkom Teonom, koja će uskoro napuniti dva meseca. Oni svakodnevno objavljuju trenutke koje provode sa bebom, a sada su porodičnom fotografijom čestitali praznik.
 

Teodora Džehverović je neko ko vrlo vodi računa kada su društvene mreže u pitanju, pa samim tim profesionalno fotkanje za Uskrs nije moglo da se zaobiđe. Ona je pozirala sa zekom i svojoj publici poželela srećne praznike.
 

Malo specifičnija situacija kada je proslava Uskrsa u pitanju je kod pevačice Tanje Savić, s obzirom na to da ovaj praznik proslavlja bez deca. Njen još uvek zakoniti muž Dušan pre godinu dana odveo ih je u Australiju, a kako je Tanja nedavno istakla ovi loši momenti uskoro će se završiti.

Njeni sinovi poslali su joj posebnu poruku na današnji dan.

Ti si najbolja mama – napisali su oni.

– Meni je ovo ispunilo srce danas. Neka vas sve dragi Gospod cuva. Volite se ljudi. Jer mrznja nije od Boga. Hristos Voskrese. Sretan Uskrs – napisala je Tanja uz objavljenu fotografiju.
 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz