Pretraži

OGLASILI SE IZ DVOJCA: Da li se grupa In Vivo raspada ?

Showbiz
0
Screenshot: IDJTV

Naime, nakon pesme ,,Šećer i So" Igor Maljukanović i Neven Živančević rešili su da naprave malu pauzu kada su u pitanju njihovi projekti, te je Neven to vreme iskoristio kako bi posetio egzotičnu destinaciju sa svojom lepšom polovinom, bez Igora, što se nije svidelo njihovim fanovima. 

Naime, to je bio povod njihovim obožavaocima da pomisle da je grupa pred raspadom, a tragom ovih informacija naša redakcija je odlučila da proveri ove navode i vide šta se krije iza svega, te smo kontaktirali Igora Maljukanovića. 



Nismo se raspali. Daleko od toga, pripremamo sledeći projekat, koji treba da izađe vrlo brzo – rekao nam je Igor, vidno začuđen i iznenađen. 

O ovome smo takođe i razgovarali sa njihovim kolegom Leonom, kojeg muzički počeci vežu baš za ovu grupu, te nam je i on demantovao ove spekulacije koje kruže društvenim mrežama. 

  • Iskreno, prvi put čujem za to. Ja baš ne verujem u to. Oni imaju čvrstu i prijateljsku, kumovsku vezu, tako da mislim da je to gotovo nemoguće. Oni se baš poklapaju jedan kroz jedan, nema tu nervoze, nema napetosti. Kapiraju se, ja nikada nisam video da neko onako funkcioniše. Siguran sam da te spekulacije nisu istinite – zaključio je Leon. 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz