Pretraži

,,NE BIH TOJ TEMI PRIDAVALA ZNAČAJA“: Rada Manojlović o odonosu sa Katarinom Grujić

Showbiz
0
Photo: Instagram/radamanojlovic

Sa pevačicom Radom Manojlović razgovarali smo o nastupima gde je ona istakla da joj baš i ne nedostaju, a onda smo je pitali i kako komentariše to što se pevači povremeno žale na finansijsku situaciju s obzirom na to da već godinu dana ne nastupaju.

Pa dobro, ne cveta cveće ni u naše preduzeće (smeh). Pa mislim, svaka profesija koju stopiraš na godinu ipo dana naravno da nemaš priliv novca ko što je bio ranije, to je normalno, ali svako ima neki štek – istakla je ona.



O odnosu Rade i Katarine Grujić često se spekuliše u medijima, a s obzirom na to da se Kaćin rođendan zanimalo nas je da li će joj Rada čestitati.

Pa nisam znala da se spekuliše o tome, prvi put čujem, ali svakako ne bih pridavala toj temi značaja – kratko je odgovorila ona.

A onda nas je zanimalo da li je Rada tip osobe koji oprosti, ali ne zaboravi.

– Praštam da, ali se pokajem zbog toga što sam oprostila. Zato što osoba koja te jednom povredi, uopšte ne mislim na emotivne partnere, mislim na saradnike, novinare, na ljude iz naših posla, pošto mene moja dva prijatelja ne mogu da iznevere, izabrani su pažljivo tokom života. Ali, generalno svako ko se ogrešio o mene, gde sam ja prešla preko toga i oprostila, krenuli smo dalje, ali ponovo se pokazalo kroz godinu, dve, pet da je taj neko ponovio to isto i onda sve što te na prvu loptu povredi ja se samo udaljim, oprostim ali udaljim, više nemam zajedničke teme, saradnju, komunikaciju – iskrena je bila ona.

Rada ne krije da postoje osobe koje su se ogrešile o nju, a zanimalo nas je i da li je takve stvari povređuju.

Pa da, naravno. Zato što ja stvarno ne zaslužujem  – dodala je ona.

Ceo intervju sa pevačicom, kao i ostale zanimljive stvari iz života poznatih možete pogledati u novom izdanju emisije IDJHOT.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz