Pretraži

,,INSPIRISAN SAM SVOJOM LJUBAVNOM PRIČOM“: Voyage najavio baladu (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Pesma "Pleši" napravila je veliki bum na domaćoj javnoj sceni od kako je izašla, a evo kakvi su njegovi utisci nakon nekog vremena.

– Pre pesme nisam ništa nadobudno pričao o njoj, baš sam imao neki skroman stav, imaću ga i sada. Iako je pesma napravila stvarno neverovatan uspeh, to je stvarno zasluga fanova i publike, konzumera naše muzike, tako da neću previše zasluga sebi da dajem iako smo se mnogo potrudili, vrlo brzo će se desiti neki novi projekti nadam se veći od ovog velikog hita – istakao je Voyage.



Na mrežama se spekuliše da priprema sa Rastom duet što je potvrdio ispred naših kamera.

Sa Rastom sam radio na nekoj pesmi u studiju, to je sve što mogu da kažem sada o tome. A dalje možete da očekujete puno internacionalnih saradnji. Pesma "Pleši" mi je otvorila Evropska vrata tako da iskoristio sam to, tako da sad u junu će se desiti jedna ogromna kolaboracija – dodao je on.

Nakon pesama "Anđele", "Beli grad", "Budi tu", publika očekuje još balada, a on nam je otkrio da li će se to uskoro i realizovati.

Uradio sam jednu baladu, baš zbog toga. Ja se isto slažem, meni taj tvrđi stil stoji, ali opet dužan sam fanovima s obzirom na to da sam poznat po emotivnim pesmama, tako da napravio sam jednu lepu baladu koja će, ne znam kada ugledati svetlost dana – rekao je on, a nas je zanimalo da li je inspirisan svojom ljubavnom pričom.

Jesam, naravno – dodao je on.

Voyage je popularnost stekao dok je sarađivao sa Anđelom, ali ne krije da mu se život dosta promenio nakon pesme "Pleši". 

– 180 stepeni. Poslovno na bolje. Jako sam srećan zbog toga zato što sam jako radan, i dosta se trudim. I onda kada vidim da kada sam nešto uradio dosta donese, donese nešto veliko, nastavićemo tim intenzitetom da radimo moj tim i ja – završio je on.

Ceo intervju sa ovim popularnim izvođačem, možete pogledati u novom izdanju emisije IDJHOT.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz