Pretraži

Sha priznao da i dalje voli Taru, pa pomenuo Ivanu

Showbiz
0
Photo: Instagram/nenadaleksicsha

Sha se pred ostalim učesnicima rijalitija prisetio braka sa Ivanom. Osim toga, priznao je kada će prestati da voli Taru Simov.

  • Ja bih se ogrešio da ne kažem da je to bilo sedam lepih godina. Ali u poslednjem periodu, nešto nas je ipak gušilo. Kad smo sami u stanu, kao da se ni ne pogledamo. Ušao sam ovde, zaljubio se, zavoleo. Ti detalji sa Tomovićem, to me je preseklo. Kada bih bio 100% siguran da Tara ima nekog, ugasile bi mi se emocije ovako. Ja sam takav. Tako je bilo i sa (Darijom) – rekao je reper i dodao:


  • Mogu da volim da umirem za nekim, ali ako saznam neki detalj… Na sve ovo što sam uradio da saznam da je Tara sa nekim, u sekundi bi mi se ugasile emocije. Darija me je ostavila pre "Farme", ali me je posle sačekala, dolazila nam je u salon, pričala kako niko nije bio takav prema njoj, što se uvek ispostavi kao tako. Kažem, da saznam da je Tara ušla sa nekim u vezi, nikad ne bih bio sa njom. Preko tih stvari ne prelazim.

Podsetimo, Tara Simov je nedavno svojom objavom pokazala dozu ljubomore pošto je pomenula bivšeg Nenada Aleksića Sha, koji se po svemu sudeći zbližio sa Paulom Hublin.

  • Neka javi neko Pauli da mi vrati štikle, kad već dečka neće – poručila je ona posle čega su fanovi pomislili da Tara još uvek gaji emocije prema reperu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz