Pretraži

Henny za IDJTV otkrio kakavu je neprijatnost doživeo sa Gasttozom u izlasku (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Henny je bio gost u ovenedeljnom izdanju IDJHOT-a, te je ovom prilikom govorio ko mu je bio najveća podrška na samom početku karijere. Među poznatim kolegama sa scene posebno je izdvojio Gasttozza i otkrio kako je došlo do saradnje ova dva izvođača. 

Istakao je da je saradnja započela kada ga je Gasttozz  jednom prilikom pozvao i rekao da mu napravi pesmu. Tako je nastala pesma ,,Antidot", za koju je muziku radio upravo Henny i tekst Relja Torino, a odmah sutradan je Gasttozz otputovao u Istanbul da snimi spot.



Takođe, sa nama je podelio i zanimljivost sa prve IDJTV žurke na koju ga je odveo upravo Gasttozz, a kako je istakao, na istoj je doživeo i neprijatnost. 

Na pomenutu žurku Gasttozz je poveo prijatelje iz Generacije Zed zajedno sa Hennijem. Dok se Gasttozz ljubio sa jednom devojkom u jednom trenutku, a odmah u sledećem je ta ista devojka prišla Henniju i počela da igra oko njega. Miloš je imao neprijatnost gde su ga prijatelji "hajpovali"  da joj priđe i poliže je, a nakon ubeđivanja, mladi pevač je to i uradio. 

A da li je lakše napraviti pesmu za dan ili izaći u izlazak, pogledajte u nastavku novog izdanja IDJHOT emisije. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz