Pretraži

Dok se priča da ljubi Kanjea Vesta, viđa se i sa bivšim mužem

Showbiz
0
Photo: Instagram/irinashayk

Ruska manekenka Irina Šajk i američki glumac Bredli Kuper više puta u poslednjih par meseci uslikani su kako zajedno šetaju sa njihovom ćerkom Leom De Senom, ulicama Njujorka, a to je probudilo sumnju da se bračni par pomirio

Naime, Irina i Bredli uslikani su zajedno, dok sa ćerkom i dadiljom provode vreme, a ono što zapravo zbunjuje sve jeste da se danima već priča kako manekenka navodno ljubi repera Kanjea Vesta

Screenshot: Youtube/BUNTE TV

Screenshot: Youtube/BUNTE TV

 

Izgledalo je kao da američki glumac uživa dok provodi vreme sa svojom bivšom, kojoj je uputio pogled pun ljubavi i sa osmehom, na jednom dečijem igralištu. 

Irina je kao i uvek izgledala lepo i doterano, u krem kratkoj haljini, koju je uparila sa krem torbicom i krem modernim čizmama. Dok je Bredli bio u farmerkama, patikama i širokoj majci, koja je naizgled prikrivala par kilograma viška, što možete videti OVDE.

Podsetimo, bivši supružnici su bili u ljubavnoj vezi u periodu od 2016. do 2019. godine. Glavni razlog za raskid prelepe manekenke i glumca, kako su strani mediji tada nagađali, bila je Bredlijeva nevera sa pevačicom Lejdi Gagom. 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz