Pretraži

,,DA SAM OTIŠAO NA EVROVIZIJU, POBEDIO BIH“: Igor Simić ocenio nastup grupe „Hurricane“

Showbiz
0
Photo: Instagram/the_igor_simic

Igor je otkrio da li publika nakon singla "Poveruj u ljubav" može da očekuje još novih pesama.

– Pa ono što može da očekuje od mene u nekom narednom periodu su neke nove pesme i dosta nastupa. Uskoro izlazi lep singl grupni gde smo Lena Kovačević, Saška Janek, Marko Luis, Tamara Todevska, Ivana Peters, nadam se da nisam nekog zaboravio. Sjajna ekipa, sjajna energija i poruka, to ćete videti za koji dan. Pripremam još par nekih lepih pesmica da eto ljudi čuju od mene – rekao je on.

S obzirom na to da je prošle godine učestvovao na Beoviziji, pitali smo ga kako ocenjuje nastup devojaka iz grupe "Hurricane".



– Naše devojke su sjajne u svakom mogućem smislu. Sve što su uradile je bilo fantastično. Nažalost, Evrovizija je jedno mesto gde se dešavaju neke geopolitičke manipulacije i nije uvek do izvođača ako ne prođe u top 10 ili pet. Mada opet i to 15 je sjajan rezultat – istakao je pevač i dodao: 

– Meni se jako sviđa ono što rade i jako su mi drage. Bez obzira gde god da smo se pojavili zajedno, one su me pobedile u nekom smislu. Željno iščekujem šta će sledeće da urade.

Pored reči hvale za Uraganke, imao je samo jednu poruku.

– Hteo bih samo da dodam da sam ja otišao na Evroviziju, ja bih pobedio – kazao je on i otkrio da li će ponovo prijaviti za takmičenje.

– U jednom trenutku sigurno, ali kad budem, pobeđujem – zaključio je.

U novom izdanju emisije "IDJHOT" imaćete priliku da čujete prave ekskluzive, te osim intervjua sa Igorom Simićem, saznaćete više detalja o Albinu i njegovom odnosu sa Klincem, tiktok paru Eleni i Arsi, ali i druge aktuelnosti.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz