Pretraži

OTKRIVAMO POTENCIJALNE RAZLOGE RASKIDA: Evo šta je Marini sve smetalo kod Darka Lazića

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Budući da je nekadašnji par govorio o svom odnosu u našoj emisiji "IDJHOT", izdvojili smo Marinine izjave, u kojima je otkrila šta zamera Laziću i šta bi mogao da potencijalni razlog njihovog okončanja romanse.

Marina se na početku razgovora sa našom voditeljkom Danicom Nikolić osvrnula na trenutak kada joj se Darko dopao i ispričala kako se to desilo.

– Kada me je pozvao neočekivano, poslao mi poruku da se vidimo ovako nešto. Bio je neki problem i onda me je zvao da mi da savet. Kao da mi pomogne oko problema, a upala sam sam u još veći problem – priznala je ona.

Gagićeva se takođe dotakla njegovih karakternih osobina, koje su joj se dopale, ali su se ispostavile ponekad kao loše za njega samog.

– On previše daje pogrešnima uglavnom. Previše pažnju posvećuje nebitnim ljudima i svoje slobodno vreme provodi sa onima koji mu uopšte nisu potrebni u životu. On može sa svakim da sedne i da popije kafu i da ruča – izjavila je.

S obzirom da ona nije iz javnog posla, Darkova bivša verenica je priznala da li joj smeta što on ima te osobine i što te stvari, poput druženja i izlazaka, njegov posao nosi.

– Uglavnom mi to i smeta, to je i problem među nama. Nisam znala i ne kajem se naravno, mislim da će to godinama da bude malo bolje. Sve prođe – kazala je ona i uporedila sebe sa njim kada je reč o druženju:

– Ja sam dosta drugačija. Društvo ne doživljavam tako. U redu je da imam drugarice i drugare, ali mora da se zna šta je prioritet. Meni su prioritet on i dete, znači porodica, i to je to, a društvo tu bude, ali ne preterano. 



Marina je otkrila kako je dočekala vest o trudnoći s obzirom na to da je tada Darko bio u teškom zdravstvenom stanju zbog nesreće koju je doživeo.

– Teško je bilo, bilo je pitanje da li će preživeti. Sve najgore je bilo u tim trenucima. Ja sam onda saznala da sam trudna, mi smo to i želeli. Bila sam presrećna, nikad srećnija u životu. Bilo je uzburkano baš. Ja mislim da je Bog sve tako planirao – ispričala je.

Gagićeva je govorila i o razlici u odgajanju njihovog sina Alekseja.

– On hoće od njega da napravi suprotnost – istakla je Marina, za koju je Darko rekao da će razmaziti Alekseja i da u tom pogledu nije saglasan sa njom.

Darkova nekdašnja partnerka je ispričala i u kojim situacijama Darko izbegava da se uključi oko deteta.

– Ja sve radim. Posvećena sam 100% njemu, a on ne može zbog noge da potrči. Brz je jako i nemiran, zato ja učestvujem.

U tom periodu, kada su gostovali, nije bilo nastupa zbog korone, pa je Marina priznala da li joj je lakše kada je njen partner više kod kuće.

– Nije mi lakše. Ja sam išla na njegove nastupe zajedno sa njim uglavnom i onda meni nedostaje da on radi i da ja izađem malo i da se provedem – kazala je.

Marina je otkrila i kako se nosi sa raznim natpisima u medijima o Darku, ali i šta joj smeta u njegovom javnom poslu.

– Dosta toga mi smeta realno. Ne znam šta sad najviše. Duže mi je trebalo da naviknem na natpise. Više ni ne gledam, ni ne čitam – kazala je.

Poznato je da Darko ima dosta skandala, pa je Marina podelila sa nama da li joj je okruženje zbog toga govorilo da nije za nju.

– Jeste u početku dok im nisam objasnila to da ne mogu da se mešaju, da me njihovo razmišljanje uopšte ne zanima. Stavila sam im do znanja da me više ništa ne interesuje šta pričaju i prestali su. Pomirli su se sa tim. 

Na kraju je rekla šta bi ispravila kod Darka, tačnije koje karakterne osobine, da bi bio savršen za nju.

– Odgovoran da bude, biće najsavršeniji – zaključila je.

Celo gostovanje Darka i Marina, možete pogledati u videu ispod:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz