Pretraži

Milica Pavlović progovorila o vezi sa Nikolasom, ali i o svadbi (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Milica Pavlović pojavila se vidno raspoložena na jednom događaju, a s obzirom na to da je nosila buket cveća imitirala je mladu koja baca bidermajer na venčanju, pa nas je zanimalo i da li to ona vežba za svoje venčanje, ali i oko čega će se najviše stresirati kada je taj poseban dan u pitanju.

Ja uvek vežbam, volim da napredujem. Najviše se ću se stresirati da ne iznažem haljinu dok popravljam nešto na sebi vezano za šminku – istakla je ona.



S obzirom na to da smo krenuli sa temom venčanja, zanimalo nas i kako bi ona volela da izgleda taj njen dan u životu.

Ju Bože, pa onako da bude nešto veliko, lepo, bajkovito, mislim sve smo mi princeze. Ja sve volim, i običaje da ispoštujem, ali i sve ono pravo i lepo što vrišti na Instagramu, sve ja to volim – dodala je ona.

Već danima unazad u medijima se spekuliše o njenoj vezi sa Nikolasom, pa smo želili da saznamo da li je ona sada srećno zaljubljena.

Ja sam uvek zaljubljena. Ljudi, pazite ovako, danas sam bila na tom prvom događaju i obukla sam namerno crno odelo i niste smeli ništa da me pitate jer delujem strogo, e sada zato što izgledam malo šljokičavo i to, sada bih više volela da pričamo na primer koji sam hajlajter koristila za ovaj dekolte – okolišala je ona, međutim bili smo direktni i pitali je da li su ona i Nikolas u vezi.

Braniću se ćutanjem – zaključila je ona. 

Najzanimljivije priče iz života poznatih, kao i ostatak intervjua sa pevačicom Milicom Pavlović možete pogledati u novom izdanju emisije IDJHOT, u videu ispod teksta.

 


 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz