Pretraži

,,BITNO JE DA VIĐAM DETE“: Marina odvela sina kod Darka u Brestač

Showbiz
0
Photo: Instagram/gagicmarina

Kako se spekuliše u medijima, Marina je juče kada je Darko svom ocu ostavljao šestomesečni pomen, odvela sina Alekseja u Brestač kod pevača.



Ona se parkirala ispred pevačeve kuće gde je on preuzeo sina i ranac sa njegovim stvarima, a s obzirom na to da su neke novinarske ekipe bile tamo, ona nije želela da ulazi.

– Evo, vidiš, ovo je najbolji demanti svim pričama da nismo ostali u kontaktu. Rekao sam da smo u dobrim odnosima. Iskreno da kažem, nisam ni znao koliko sam psihički jak dok mi se nije sve desilo – rekao je Darko i dodao:

– O Marini nemam ništa loše da kažem, mi smo odrasli, normalni i civilizovani ljudi i tako smo se i razišli. Jednostavno, nije nam išlo, imamo predivnog sina, on je naš život, nema potrebe da se nas dvoje svađamo. Nije baš glavni razlog moj način života, ne želim da komentarišem naš odnos, ponavljam, nismo mogli zajedno, pa smo ostali prijatelji, što je valjda i normalno. Bitno mi je da viđam dete – istakao je on za domaće medije.
 
Podsetimo se, Darko i Marina prvi put ekskluzivno pojavili su se u našoj emisiji IDJHOT koju možete pogledati u videu ispod teksta.
 


 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz