Pretraži

GARDEROBA OD KOJE GORI INSTAGRAM: Ovih 8 komada će biti apsolutni hit ovog proleća

Life
0
Pixabay

Vrlo često, njihov odabir garderobe je isti, samo u različitim modelima i varijanta i ove šik devojke ih kombinuju na drugačiji način.



Svakako, jedna od glavnih modnih inspiracija je upravo društvena mreža Instagram. Svako ko voli i prati modu ima modne influenserke koje prati i čiji stil obožava bilo da se radi o kežual ili elegantnim prilikama. Proleće, kao i svako godišnje doba, donosi nove komade odeće koji su preplavili Instagram.

Koji su to trendovi koji su toliko omiljeni? Izdvojili smo čak 8 koji se u poslednje vreme ističu na Instagram feed-u.

1. Pantalone ili farmerke toliko dugo da se patike ne vide
Ovaj trend je naročito popularan kada su u pitanju farmerke. Ili su skroz do poda pa se obuća zaista ne vidi ili su za nijansu kraće pa se vidi samo vrh patike. Sve u svemu, što duže – to bolje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MELISSA A. R (@mimiarr)

2. Zelena limeta boja
Jedna od glavnih boja proleća je upravo boja limeta. Ali ona baš jarko zelena boja! Naravno, to ne znači da treba da se obučeš u nju od glave do pete – influenserke biraju da je provuku kroz neki detalj njihovog autfita. To može biti torbica, pantalone, suknja. Ono što je sigurno je da je limeta ove sezone must have.

 

3. Oversized prolećne jakne

Za koju god jaknu da se odlučiš ovog proleće, bilo da je u pitanju kožna, bomber, sako ili kargo jakna, nećeš pogrešiti sve dok je ona oversized. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alison Toby (@alisontoby)

4.Prugice na majici ili košulji
Prugice su, čini se, u trendu svakog proleća. Neki ih nose na košulji, a za one koji vole kežual izdanja, tu je majica na prugice.

5. Kompleti
Pravi izbor za one koji su neodlučni po pitanju autfita ili im brzo treba jednostavno rešenje je upravo komplet. Dobijaš i gornji i donji deo, a onda te komade možeš nositi i odvojeno ako želiš. Bilo da je u pitanju suknja i majica ili majica i pantalone, ova kombinacija je često viđena na društvenim mrežama.

6. Prsluci
Trend koji, čini se, ne izlazi iz mode već par godina su prsluci. Do sada smo imali prilike da ga viđamo preko jakni, duksera i prsluka, a od ove sezone sve više devojaka ga nosi samo kao top. To izgleda ultra moderno, samo obavezno proveri da ti prsluk sve dobro prekriva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katelle M. (@ktlaime)

7. Kargo mini suknje
Iako su duge suknje mega hit ove godine, u trendu i kargo mini suknje. Idealna opcija za devojke koje nisu fanovi dugih suknji.

8. Ružičasti komadi
Pored boje limete, ovog proleća doći će do eksplozije svih nijansi ružičaste boje. Čini se da je popularnost ove boje skočila sa najavom filma "Barbie". Internet ne prestaje da bruji o filmu, a čini se da je hajp prešao i na modu.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marija Nikšić (@ormarija)

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Life