Pretraži

Emina otkrila detalje o porodici, ali i koji sin voli više Srbiju od Turske

Showbiz
0
Photo: Instagram/yaemina

Emina je pred nastup bila veoma ushićena i pod blagom dozom treme, zbog mase ljudi koja je čekala da izađe na binu. Pred okupljenim medijima je otkrila u kakvim je odnosima sa bivšim suprugom Mustafom Sandalom, s kojim je na sudu zbog neplaćenih alimentacija, a dotakla se i tema odgoja svojih sinova.

  • Prvi nastup posle velike kovid pauze i drago mi je što se dešava baš u Beogradu. Prethodno sam bila na generalnoj probi i stvarno je bilo sve fanstastično – započela je Jahovićeva.

Ona je otkrila koliko dugo nije nastupala, ali i dotakla se teme vakcinacije. 



– Nisam baš dugo nastupala. Imala sam 15. januara mali nastup za svoje fanove na Instagramu, i to je to. Od tada se ništa nije dešavalo – rekla je, pa dodala:

– Mama se juče vakcinisala u Srbiji, kao i brat. Ja sam se nadala da ću doći ovde da se vakcinišem. Međutim zakačila sam koronu, tako da ništa još uvek. Moram priznati da sam teško to podnela. Imala sam upalu pluća, ali OK sam sada.

S obzirom na to da se nedavno pisalo da nije u najboljim odnosima sa bivšim suprugom Mustafom, otkrila je kakva je situacija na tom polju. 

– Na sudu smo trenutno. Videćemo šta će se dešavati. Ja stvarno nisam tip koji je ikad bio, iz bilo kojih razloga, na sudu. Nikada nisam imala problema ni sa novinarima, niti bilo kim. Ovo je moralo tako biti – kazala je ona, pa otkrila da li su u kontaktu. 

– Zbog dece naravno da. To je jako bitno, ali mi kao mi – nikako.

Takođe, pevačica je otkrila i kakav stav deca imaju prema Srbiji i koji gaji veće afinitete prema našoj zemlji. 

– Moj sin je potpuno naš, Jaman obožava Srbiju i naš jezik. Pričamo na srpskom i nisam verovala da će se to desiti. Mnogo voli Andriju Miloševića i Anđelku Prpić. Inače, ne prati turske serije i filmove, samo strane. Javuz je jutjuber i mali akademik, on se malo razlikuje.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz