Pretraži

PRIZNAĆE SVOJOJ DECI: Kim Kardašijan otvorila dušu o eksplicitnom videu

Showbiz
0
Photo: Instagram/kimkardashian

Glavni akter sada već dobro poznatog kućnog videa su Kim i njen tadašnji dečko vili Norvud, poznatiji kao Rej Džej. 

Kim Kardašijan je zajedno sa majkom Kris i ostalim sestrama gostovala u emisiji kod Endija Koena, gde su se prisećale ključnih momenata tokom dugogodišnjeg snimanja emisije.



Kim smatra da rijaliti šou ne bi bio toliko uspešan, da pred početak istog nije izašao u javnost njen eksplicitni snimak, za koji i dalje postoje sumnje da je zapravo pustila Kimina majka, Kris Džener, ali isto tako je potvrdila da ukoliko je deca budu pitala za isti, da će im iskreno reći. 

  • To je nešto sa čime moram naučiti da živim u životu. Sve se događa sa razlogom i naučila sam lekciju posle tog skandala – izjavila je starleta u emisiji i dodaje da bi volela da može da obriše glupe stvari koje je u životu radila.

Naime, Kim i njen tadašnji dečko Rej Džej snimak su napravili kako bi proslavili starletin 23. rođendan, a on je objavljen pet godina kasnije. Ona je pre tri godine u rijalitiju priznala da je bila drogirana dok je snimala taj video. 

– Prvi put kad sam se udavala bila sam na ekstaziju. Jednom sam ga uzela i udala sam se. Kad sam ga ponovno uzela, snimila sam kućni po*no film. Svi to znaju. Mislim, može se videti kako mi se vilica trese – rekla je Kim. 

Podsetimo, Kim se razvela od Kanje Vesta, s akojim je bila u braku od 2014. godine, a u braku su dobili četvoro dece, od kojih je doje rodila Kim, dvoje surogat majka.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz