Pretraži

NE ŽELI DA ČUJE ZA NJIH: Severina odbila da spava u kući Kojića

Showbiz
0
Photo: Instagram/severina

Severina je nedavno kada je boravila u Beogradu, odsela u hotelu. Očigledno pevačica ne može da pređe svom suprugu preko nekih stavri, kao ni svekru i svekrvi Draganu Kojiću Kebi i Olji, koje je jednom prilikom javno potkačila na Instagramu, kada je napisala da su njih dvoje pokrovitelji njenog braka. 



Ona je krajem maja boravila u Beogradu, gde snima album, te je jedne večeri nakon završenih obaveza otišla na večeru sa svojim saradnicima. 

Igor Kojić kada je saznao da je pevačica u Beogradu, pozvao je da se vide i porazgovaraju kod njega kući na Bežanijskoj kosi, međutim Severina to nije htela da prihvati i odbila je. 

 Igor je ovo video kao idealnu priliku da sednu i porazgovaraju, njemu je jako stalo do Severine. Ona je to odbila, a posebno se bila iznervirala kada joj je predložio da dođe kod njega kući i da bude tamo dok se ne vrati za Zagreb. Ne želi da vidi ni njega ni Kebu ni Olju, i to mu je jasno stavila do znanja. Prekinula je vezu i od tada mu se više nije javljala. Igoru ništa nije jasno, on i dalje ne shvata zašto se ona ljuti na njega. Povukao se jako u sebe i ne želi da priča o ženi i problemima u braku. On je voli kao prvog dana i sve bi dao da se stvari između njih vrate u normalu – preneo je izvor blizak Igoru. 

U međuvremenu, Igor je na svom instagram profilu zapratio Severinu i još par profila koji nisu ženski. On je obrisao skoro sve zajedničke fotografije, osim dve, gde je sa pevačicinim sinom Aleksandrom. 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz