Pretraži

,,UČINILA MU JE VELIKO ZLO“: Nakon reperovog emotivnog pada, progovorio otac od Sha!

Showbiz
0
Photo: Ulaz

 Nenad je veliki čovek, jedna topla duša, Vuk i Lazar ga obožavaju, hvala za one lepe slike Nenada i njih dvojice. Ja sam se rano razveo, ali smo ostali kao porodica, Ljiljana je dobra majka i sada baka, ja sam uvek bio uz moje sinove, ovo što je pogrešio najviše je naštetio sebi, ali on je jak i mi smo tu da budemo uz njega, vratiće se Nenad Aleksić Ša – rekao je Zoran za jedne domaće medije.



Roditelji repera od samog početka nisu bili pristalice njegove veze sa Tarom Simov, te je ovom prilikom prokomentarisao i razočarenje svoga sina u Taru Simov, kao i njene postupke napolju. 

– Hvala produkciji što mu je prikazala snimke gde mu se ta devojka podsmeva. A sada gledam i divim mu se jer nije nijednu ružnu reč rekao za nju, iako mu je učinila veliko zlo. Rekoh vam da je on dobar i human čovek – završio je reperov otac.

Podsetimo, reper Sha prevario je svoju bivšu suprugu Ivanu u rijalitiju sa Tarom Simov. Ivana i reper u međuvremenu su se razveli, a sada nakon turbulentnog odnosa sa Tarom, reper se poslednjih dana kaje i traži oproštaj bivše supruge.

Tagovi

SHA

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz