Pretraži

PO OGLASIMA SAM GLEDALA STANOVE: Tanja Savić o stanu koji je kupila za nju i sinove i razvodu

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Tanja Savić nakon godinu i po dana ponovo je zajedno sa svojim sinovima Maksimom i Đorđem, a ona je nedavno kupila sebi stan u Smederevu, gde sada nakon razdvojenosti, svo troje zajedno uživaju. 



Posle mukotrpne borbe, pevačica je uspela da vrati sinove, nakon što ih je njen suprug Dušan Jovančević odveo i razdvojio od majke, bez njenog znanja. Napokon ona je zajedno sa svojim sinovima i oni uživaju u novom stanu koji je pevačica kupila, a pričalo se da nije kupila samo stan, već celu zgradu, a ona je sada to demantovala. 

– Ma kakva zgrada, pogotovo kad mesecima nisam radila. Kad sam se oslobodila svih strahova i osetila da moj život niko ne kontroliše, kao da je Bog spustio ruku na mene i rekao: "Devojčice, prati me, veruj mi, i sve će biti u redu". Po oglasima sam gledala stanove, računala šta sebi mogu da priuštim, pitala se šta može na rate – rekla je Tanja za domaće medije. 

Pevačica je prokomentarisa i odnos sa suprugom Dušanom i otkrila više o razvodu. 

  • To će biti po kratkom postupku. Prema australijskim zakonima, supružnicima se ostavlja godinu dana da razmisle i eventualno se pomire. Iza nas je više od tih godinu dana, tako da neće biti problema – jasna je bila Tanja. 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz