Pretraži

Muž Tanje Savić objavio šokantne poruke koje dobija od dece

Showbiz
0
Photo: Instagram/tanja_savic_private

Naime, poznato je već da se pevačica Tanja Savić više od godinu dana mukotrpno borila da vrati svoje sinove Maksima i Đorđa u Srbiju, koje je njen bivši suprug Dušan odveo u Australiju.



Pre samo nekoliko nedelja Tanja je obradovala javnost da su njena deca napokon vraćena njoj i zajedno sa njima doputovala je svojoj kući u Smederevu.

Međutim, Dušan je sada za Telegraf.rs posalo poruke koje dobija od svojih sinova, i tvrdi da oni nisu zadovoljni životom sa svojom majkom.

– Naravno da sam zabrinut. Ona je prekinula kontakt između mene i dece. Novi ajfon sam deci kupio, pa im je izbrisala sve, čak i moj broj. Njen odgovor na sve ovo će da bude, pazi sad šta ti kažem – da sam ja lažov i psiho i da joj je psiholog savetovao da prekine kontakt između dece i mene, pošto budu uznemireni kad pričam sa njima – kaže Dušan.

U porukama koje je Dušan dostavio pomenutim medijima deca navodno navode sledeće:

"Mrzim je, ona je najgora mamaikada", "Ne mogu živeti bez tebe, tata", "Mama kaže tata je budala, pusti ga", "Želim da živim sa tobom. Ja sam, Maksim, tata", "Tata, ona želi da mi oduzme telefon", "Mislim da ću skočiti sa balkona. Tata, neću to učiniti, ali osećam se tako"…

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz