Pretraži

Ana Sević otkrila da li je uzela Danielovo prezime i kada će napraviti veliku svadbu

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/ anasevicofficial

Ana Sević se povukla sa scene kada je ostala u drugom stanju, te je i nastavila u tom stilu i nakon što se porodila, a u svemu tome ima podršku svog supruga Daniela Nedeljkovića. 

– Isključila sam se potpuno iz svega, posvećena sam samo deci. Kad sam bila trudna sa Lorenom, do osmog meseca sam radila i vratila se na scenu posle tri meseca, i ne želim da se to desi i sada, već uživam u svakom momentu sa njima. Uvek mi je to bio prioritet, ali kad si mlađi juriš da stigneš sve. Međutim, sada posle svega što smo preživeli sa ovom pandemijom, mislim da je svima jasnije da neke stvari treba da staviš na prvo mesto – istakla je Ana. 



Kako mediji prenose, pevačica je otkrila da li je nakon venčanja zadržala svoje prezime ili je uzela od svog muža.

–  Drago mi je što smo uspeli da sakrijemo svadbu od javnosti. Venčali smo se u okolini Šapca, pred matičarem i u crkvi. Okupili smo svega dvadesetak ljudi. Nismo pravili nikakvu žurku, već ručak i sve je bilo skromno i veoma emotivno. Kada smo izgovorili “da”, zgazila sam Danijela, kako običaji nalažu. Uzela sam Danijelovo prezime. Za medije sam i dalje Ana Sević, ali za ostale gospođa Nedeljković.

Nakon venčanja u tajnosti,  Ana je sada progovorila i o velikoj svadbi i kada bi ona mogla da se dogodi. 

– Daj bože ako možemo da sačekamo do Seninog prvog rođendana, pa možda tada organizujemo i veliku svadbu, ali nije isključeno da se to desi i ranije. Mi generalno ne planiramo ništa i živimo onako kako želimo. Eto, recimo, planirali smo svadbu za prošlu godinu i to se nije dogodilo zbog korone, u međuvremenu sam ostala u drugom stanju i zaista nam svadba nije bila ni na kraj pameti. Ali sada kad su ljudi saznali da smo se venčali, onda su svi “jao, morate da pravite svadbu”, tako da mislim da nam svima treba neki izduvni ventil i da se dešavaju samo lepe stvari, prenose mediji.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz