Pretraži

,,PROLAZIM KROZ TEŽAK ŽIVOTNI PERIOD“: Voyage na pauzi (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/ voyage

Voyage je proteklih meseci vredno radio na svojoj muzičkoj karijeri što je pokazao i njegov veliki uspeh koji je postigao nakon što je izbacio nove pesme, a nedavno je gostovao i u našoj emisiji IDJHOT gde je iskreno pričao o svojoj karijeri, ukoliko niste ispratili možete pogledati OVDE.



Voyage je nedavno u saradnji sa IDJ timom napravio internacionalni projekat, kakav do sada još nije bio viđen na našim prostorima, kada je snimio duet sa najpoznatijim grčkim reperom Snikom, a pesma "Bounce" broji preko šest miliona pregleda i nalazi se na četvrtom mestu trending liste.

Takođe, solo pesma "Kartel" koja isto broji preko šest miliona pregleda i još uvek zauzima visoko drugo mesto na trending listi, postigla je veliki uspeh na koji je i on sam vrlo ponosan što je par puta i istakao.

S obzirom na to da je i zvanično najslušaniji Srbin na Spotify platformi, Voyage svoju sreću nije mogao a da ne podeli sa svojom publikom, o čemu smo detaljnije pisali OVDE.

Međutim, on je ipak odlučio da je sada vreme da ode na malu pauzu kada je muzika u pitanju, što je odmah i saopštio svojoj publici.

– Prelepi ljudi, hvala vam na svemu…Obeležili smo ovaj mesec pesmama Kartel, Bounce, Aman. Sve pesme ste učinili hitovima, hvala! Prolazim trenutno kroz jedan težak životni period koji nema veze sa poslom i moram da razbistrim glavu. Pauziraćemo sa projektima za sad… Hvala vam na svemu – napisao je on na svom Instagram storiju.
 

Photo: Instagram/voyage.mp3

Photo: Instagram/voyage.mp3

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz