Pretraži

,,PUT OKO SVETA OBEĆAVA“: Marina Gagić odlučila da progovori o odnosu sa Darkom i iznese istinu (FOTO)

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Otkad su se rastali i stavili tačku na njihov odnos, Darko Lazić i Marina Gagić, njihovi životi ne prestaju da intrigiraju javnost.



Naon što su se razišli i svako krenuo svojim putem, u medijima se često mogu pročitati natpisi vezano za Darka i njegov način života, te je Marina odlučila da iznese neke detalje u javnost, zbog njegovog neodgovornog ponašanja.

– Ona ne može da veruje kako je sve ispalo na kraju sa Darkom. Šokirana je što je tako brzo nastavio dalje i pronašao novu devojku. Do sada nije želela da pokazuje u javnosti da je to tangira, ali ju je niz njegovih poslednjih skandala u javnosti toliko iznervirao da je rešila sve da otkrije o njihovoj nekadašnjoj vezi i njegovom odnosu sa familijom – prema pisanju medija rekao je izvor blizak Marini. 

  • Marina želi da u nekoj emisiji, u vidu ispovesti, ispriča šta je sve prošla pored Darka. Čak je i njemu, tokom jedne od poslednjih svađa, kazala da će to uraditi. On je bio u šoku, te joj je sve vreme ponavljao da to ne radi ni pod tačkom razno. Neće ga poslušati i gleda da se što pre slože kockice i ispriča naciji istinu. Obećavao joj je venčanje, život u inostranstvu, ništa nije ispalo kako se nadala – dodao je izvor. 

Marina je na svom Instagramu podelila citat, koji glasi: ,,Mila, sreća je kraj onog što će ti kafe kuvati, a ne sa onim što će put oko sveta obećati" i time podgrejala priče da će zaista progovoriti o svemu što je zapravo bilo u odnosu sa Darkom i kako je sve funkcionisalo do samog raskida. 

Photo: Instagram/gagic_marina

Photo: Instagram/gagic_marina

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz