Pretraži

Šta krije novi spot Bili Ajliš?

Showbiz
0
BILI AJLIŠ
Photo: Instagram/billieeilish

Ona u pesmi govori o njenom odnosu sa momcima, zapravo koliko joj je teško kao najpopularnijoj tinejdžerki na svetu da ima simpatije i uživa u jednom od najlepših perioda života.

Bili kroz pesmu ,,NDA" prikazuje dramu i nelagodu perioda adolescencije. Ona peva o nestajanju i napuštanju slave, a kroz stihove preispituje osećanja dobrog, lošeg, kao i ružnog zaljubljivanja. Tamno noćno okruženje daje do znanja da zalazi u svoje duboke i najmračnije misli. Zbog velike popularnosti i slave, ona se bori sa restriktivnim načinom života i usled toga zaboravlja stare veze. 

– Imala sam slatkog dečka koji je došao kod mene, ali nije mogao da prespava, kada je odlazio naterala sam ga da potpiše NDA – glasi deo iz pesme. NDA je ,,non disclosure agreement" što znači ,,ugovor o poverljivosti", kojim se osoba obavezuje da neće iznositi u javnost detalje vezane za osobu ili kompaniju sa kojim je potpisala isti. 

Režiser spota je sama Bili, a u spotu ona je prikazana na usamljenom putu okruženom automobilima i duhovima, koji jurcaju oko nje haotično. 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz