Pretraži

Majka Britni Spirs naterala da poništi prvi brak

Showbiz
0
BRITNI SPIRS
Photo: Instagram/britneyspears

Advokat pevačice je za strane medije ispričao kako Britni i Aleksander nisu želeli da ponište brak, ali da su ih na to naterali njena majka i pevačicin menadžerski tim. 

  • Majka se mešala u život svoje ćerke. Došla je u Las Vegas, izbacila Džejsona i dala mu avionsku kartu za kući – rekao je Mark za „Daily Mail".


Britni i Aleksander su se venčali 2004. godine u kapelici u Las Vegasu, a brak im je trajao 55 sati. Kada su javili njenoj majci Lin, ona je navodno poludela i odlučila da odmah taj brak prekine. 

Pošto je Džejson tražio pomoć od Britninog advokata, Mark je ispričao šta je tražio od njega. 

  • Tražio je savet. Bio je vrlo emotivan i uzrujan. Britni ga je zvala da dođe u Las Vegas. Bila je tamo s prijateljima, koliko se sećam, i platila mu je avionsku kartu. Britnina ideja je bila da se venčaju. Rekao je da nisu pili niti da su se drogirali.

Prema navodima advokata prvi suprug evačice je nju zaista voleo, ali se plašio njene majke i njenog menadžerskog tima, a to je potvrdio i on sam u podkastu ,,Toxic: The Britney Spears Story".

  • Rekli su mi da ako potpišem poništenje braka, da će dopustiti meni i Britni da nastavimo našu vezu i ako bismo se isto osećali za šest meseci, sklopili bismo brak. Nisam imao razloga da verujem u suprotno. Mislio sam da je to istina. Dopuštali su nam da komuniciramo putem telefona – rekao je Aleksandar i napomenuo da je Britnin telefon mesec dana nakon što su poništili brak, misteriozno prestao da radi.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz