Pretraži

,,NE IZLAZI IZ KUĆE“: Tanja Savić u strahu da joj Dušan ne otme sinove

Showbiz
0
Photo: Instagram/tanja_savic_private

Tanja Savić je posle teške borbe da vrati decu kod sebe, nakon što ih je Dušan Jovančević odveo bez njene dozvole u Australiju, uspela u tome, te su sada njeni sinovi sa njom. 



Prema pisanju medija, Tanja jako retko izlazi sa sinovima napolje, iz straha da će ih Dušan oteti i opet odvesti u Australiju. 

–  Tanju znamo još odranije, ona je naša sugrađanka, rođena je tu u selu u blizini Smedereva. Dobra je devojka, ali jako nesrećna zbog svega što joj se desilo. Svaki dan, kada se probudi oko jedan po podne, ona izađe na terasu i javi nam se. Popriča malo s nama, posedi i uđe unutra. Slabo izlazi, decu ne šeta jer se plaši ovog njenog bivšeg. On je ludak koji je rekao da bi ih ponovo oteo i odveo od nje ako bude morao – izjavili su rdnici koji renoviraju kuću, koja se nalazi u blizini Tanjine zgrade, za jedne domaće medije. 

Dok su radnici imali reči hvale za Tanju, druga komšinica bila je oštrija i otkrila je kada je videla njene sinove da su izašli napolje.

–  Iz te kuće stalno se čuje neka buka i vriska. Žao mi je te dece, za ovo vreme jednom sam ih videla napolju. Tad su išli da bace smeće. Vidi se da su ti dečaci zbunjeni, sigurno je da se i ona namučila jer je majka i ne može da joj bude svejedno, ali opet… Treba i ona i taj Dušan da misle na njih, a ne samo na svoje potrebe – rekla je godpođa koja živi blizu Tanje. 

Kada su novinari pozvonili na interfon pevače, ona je  bila kratka i nezainteresovana za komunikaciju, otkrivši da je zauzeta svojom decom. 

– Ko je? Ne mogu stvarno da izlazim ni dole, ni na terasu, s decom sam, hvala na razumevanju. Žao mi je, ne mogu, radim nešto, baš sam zauzeta – rekla je pevačica. 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz