Pretraži

Dara Bubamara otkrila sve o koncertu i šta je presudno u muzičkoj karijeri

Showbiz
0
Photo: Instagram/ darabubamara_official

Dara je neko ko zna da uživa i to je više puta dokazala za vreme pandemije koronavirusa, kada je nekoliko puta letovala na skupocenim i dalekim destinacijama. 



Daru njeni fanovi obožavaju ne samo zbog njenih pesama i dobrog pevanja, već jer je tako energična i srčana, a ona sama smatra da izgled i dobro pevanje nije presudno, kako bi neko uspeo u pevačkoj karijeri. 

Mislim da danas nije dovoljno imati hit, lepo pevati i dobro izgledati, već je bitno da vas ljudi vole kao čoveka. Da vas osećaju kao čoveka. Moj glavni adut je energija i moje srce, na stranu što imam dobre pesme i pravim dobru atmosferu. Moj glavni adut je definitivno to što sam čovek i imam dobru energiju – rekla je Dara za jedne domaće medije. 

Ona se osvrnula i na veliki koncert, kojim želi da obraduje sve ljude koji je godinam vole i podržavaju, pa je otkrila kakve planove ima kada je to u pitanju, ali naravno sve u skladu sa tim, kakva bude situacija sa koronavirusom. 

– Mislim da će sledeće godine početi veliki koncerti, mislim da će to biti Arena, a do tada klubovi i diskoteke – zaključila je pevačica. 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz