Pretraži

Obožavaoci ovih poznatih ličnosti su im posvetili tetovaže (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/voyage.mp3/reljarelja

Mnogi poznati su se oduševili zbog takvih poteza svojih obožavalaca, čije tetovaže su imali priliku da vide ili uživo ili na društvenim mrežama kada ih označe na fotografijama.

Jedan od pevača koji se iznenadio gestom svoje obožavateljke je Mihajlo Veruović. Voyage je nedavno na svom Instagram profilu pokazao kako je jedna devojka ispisala reči njegove pesme "Budi tu" na ruci, koju izvodi sa Breskvicom. Ona je slikala tetovažu "kada nikog nema samo budi tu" i tagovala repera, na šta je on reagovao na svom profilu, gde je istakao da ne može da veruje.



  • Upravo je neko moj stih koji sam napisao, istetovirao na svojoj ruci i to mi je stvarno velika čast da neko u toj meri poštuje i voli moj rad i tekstove koje pišem. Hvala puno, mnogo vas volim sve – naveo je on i dodao:

  • Ne mogu da vam objasnim euforiju. Sada evo lično ovako Serena, hvala ti. Hvala ti što slušaš moj rad, hvala ti što si mi bukvalno ulepšala period života sa ovim. Stvarno si kraljica. Volim te, hvala.

Photo: Instagram/voyage.mp3

Photo: Instagram/voyage.mp3

Milan Stanković je još jedan pevač koji je imao tu čast da fan istetovira stihove njegove pesme. U pitanju je numera "Kao nikad, kao nekad". Devojka je uradila tetovažu na levoj ruci sa rečima "svako sebi sam sreću bira", što je Stanković rado podelio sa pratiocima na svom Instagram nalogu.

Photo: Instagram/milanstankovic

Photo: Instagram/milanstankovic

Relja Popović je imao priliku da više puta vidi kod svojih fanova tetovažu "Made in Blkn". Međutim, zbog tetovaže svog fana Aleksandra odlučio da ga obraduje poklonom iz svoje kolekcije. Aleksandar je na svom telu istetovirao "Made in Blkn" i otkrio zbog čega je rešio da baš to ispiše na sebi.

  • Relju poštujem odavno još iz Elitnih odreda i kasnije kada je krenuo solo karijeru, pratio sam, slušao njegovu muziku. U svakoj njegovoj pesmi ima dobar stih u kom se pronalazim, ali "Made in Blkn" mi je baš top topova – rekao je on.

Popović je otkrio za IDJTV kako je reagovao kada je saznao za tetovažu.

  • Nije on prvi koji je istetovirao "Made in Blkn", to sam viđao po nastupima. Tu se i rodila sama ideja da bismo mogli od pesme da posle napravimo i kanal i brend i tako dalje. On je prvi kog sam direktno upoznao. Bili su neki fanovi u publici koji su mi pokazivali da imaju to – priznao je.

Iako ovo nije prvi put da je neki fan tetovirao nešto u vezi sa njim, prvi put mu se desilo da nekog upozna i lično mu se zahvali na tome.

  • Iskreno bio sam oduševljen i mom dobrom drugaru sam rekao da želim da ga upoznam i da mu se na neki način odužim za taj gest. S obzirom na to da se to poklopilo sa izlaskom garderobe, mislim da je to najprikladniji način da mu poklonim nešto iz naše kolekcije – objasnio je Relja.

Screenshot: Youtube/IDJTV™

Screenshot: Youtube/IDJTV™

Miloš Biković ima armiju obožavateljki, od kojih je jedna rešila da istetovira njegov lik na zadnjici. Slika je dospela do glumca, koji nije krio oduševljenje, i podelio ju je na svom Instagram profilu. On je pozdravio devojku koju je uradila taj crtež na sebi.

Radi se o Jovani Popović, Srpkinji koja živi u Nemačkoj, koja je otkrila za domaće medije da je to uradila iz tri razloga. Kako je rekla, ona je to učinila zbog "Južnog vetra", jer se u tom ostvarenju Miloš zove kao njen brat, Petar. Takođe, Biković vozi karting u filmu, a time se isto bavio njen brat kao klinac. I na kraju vozi BMW kao svi u njenoj porodici. Jovana je tada izrazila želju da upozna lično Bikovića.

Photo: Instagram/bikovic

Photo: Instagram/bikovic

Kada je reč o našim pevačicama, Jelena Karleuša se može pohvaliti najvatrenijim fanovima među kojima ima dosta onih koji su joj posvetili tetovažu. Pevačicu je dirnulo kada je prošle godine njen fan istetovirao na grudima reči njene balade "Ko ovu dramu režira".

  • Ne traži više neg' što veče nudi, ja više nemam da ti dam, i nije važno šta će reći ljudi, već šta u sebi osećam – stoji na grudima izvesnog Stefana Mitića, čiju je tetovažu Jelena podelila na svom Instagram nalogu.
Photo: Instagram/karleusastar

Photo: Instagram/karleusastar

Strane javne ličnosti takođe su imale situacije u kojima su obožavaoci uradili tetovaže posvećene njihovom liku i delu. Eminem je jedan od njih. Reperova obožavateljka Niki Paterson je uradila na svom telu čak 16 njegovih portreta i na taj način postavila svetski rekord. Iz Ginisove knjige rekorda su objavili da je ona prva u svetu po broju tetovaža s likom istog muzičara.

Džastin Biber je jedna od muzičkih zvezda za kojim su devojke "poludele". Jedna od njegovih obožavateljki oduševila je pevača, pošto je istetovirala na butini Biberov autogram. Ona je odlučila da na svojoj koži ispiše i stihove jedne njegove numere, a ispod je bio autogram zbog kog je bila presrećna. Njenom tetoviranju prisustvovao je lično Džastin Biber, koji joj je ispisao autogram na kraju.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz