Pretraži

Džejla Ramović progovorila o spajanju sa kolegom i novoj pesmi (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/dzejlaramovic

Kako je Džejla prisustvovala finalnoj večeri takmičenja na kojem je i sama učestvovala prošle godine i pobedila, pa nas je zanimalo kakvi su njeni utisci sadam kada je tamo bila u ulozi gosta. 

Neko plače, neko se smeje, neko je tužan, neko je radostan. Previše adrenalina i ja kažem samo, tu noć, hvala Bogu pa sam ja to prošla i da se završilo, jer ja znam kako je tim kandidatima, koliko im je teško. Ne daj mi Bože, da sam u njihovoj koži ponovo – rekla je kroz osmeh Džejla. 



Mlada pevačica dala je veliku podršku ovogodišnjem pobedniku takmičenja, a mediji su počeli da je spajaju sa istim, pa je nas zanimalo da li je istina da između Džejle i Mahira postoje neke emocije.

Ja sam navikla na sva mofuća povezivanja, tako da mi je i to okej. Ja stvarno nemam šta da kažem, ni na tu zemu, ni na slične teme toj. Ljudi će pisati, pa će pisati, ja tu ne mogu ništa. 

Džejlu smo pitali i da li ima nameru da svog partnera predstavi onog trenutka kada bude bila sigurna u njihov odnos. 

Ako nisam do sada, neću ni od sada, sve dok se nešto ne desi – izjavila je pevačica. 

Kako je njena koleginica Vanja Knežević imala dobropoznatu situaciju sa Jelenom Karleušom, zanimalo nas je kakvo je njeno mišljenje o datoj situaciji, s obzirom na to da je ona pre samo godinu dana koračala Vanjinim putem. 

Ne mogu da kažem da se to svma može desiti, ali međuljudski odnosi mogu da budu ovakvi ili onakvi i eto, tu su bili takvi. Ja nemam ništa s tim, tako da ne bih ni komentarisala. 

Sve fanove ove mlade pevačice zanima kada će čuti njenu novu pesmu, a evo šta nam je ona rekla na tu temu.

Stvarno se trudim da nađem pesmu. Jako mi je teško da nađem nešto bolje od ,,Ruina" , mnoge pesme sam ja čula, ali to meni ništa nije bilo to. Čak sam za neke bila u fazonu, pa to je to i onda za pet dana ipak nije, tako d anije da ne radim ništa, ja se stavrno trudim da nađem tu pesmu, al baš i ne ide – zaključila je Džejla. 

Sa kojim smo još poznatim ličnostima pričali i šta su nam zanimljivo otkrili u emisiji IDJHOT, možete pogledati u videu ispod teksta. 

 

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz