Pretraži

Marina Gagić tuži Darkovu novu devojku?

Showbiz
0
Photo: Instagram/gagicmarina

Međutim, kako se spekuliše u medijima pevačeva nova izabranica koristi svaku priliku kako bi podbola njegovu bivšu. Kap koja je prelila čašu bila je ta kada je Barbara izjavila da je mali Aleksej zove "mama", zbog čega je Gagićeva rešila da sve reši na sudu.
 



– Marina je poludela kada je videla šta sve Barbara izjavljuje o njoj. Nije mogla da izdrži, pa je pozvala i Darka i rekla mu da očekuje da je zaštiti kao majku njegovog sina i da ne sme da dozvoljava da je bilo ko proziva. Darko joj je na to rekao da nije upućen i da će svakako proveriti o čemu se radi. Međutim, Barbara je nastavljala po starom, a on nije reagovao. Marina mu je zato i poslala poruku i rekla da ga je tužila i da će na sudu da reše sve za alimentaciju i starateljstvo. Nervni slom je doživela kada je Barbara izjavila za medije da je Aleksej zove mama – priča izvor za domaće medije.

Podsetimo se, pre nekoliko dana u medijima su se pojavile spekulacije da su se Marina Gagić i Ana Sević udružile protiv bivšeg partnera, a o tome smo detaljnije pisali OVDE.
 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz