Pretraži

Poznati holivudski par zgrozio je javnost navikama o higijeni

Showbiz
0
Photo: Instagram/aplusk

Iako bi svi pomislili oni su slavni, imaju novca i mogućnosti, higijena se kod njih nikad ne dovodi u pitanje, ipak izgleda da to nije slučaj kod svih, bez obzira na to koliko novca i mogućnosti imaju. 

Slavni par, Mila Kunis i Ešton Kučer, koji je bivši muž Demi Mur, smatraju da se voda koristi samo kada ste prljavi, a sapun, ako baš mora. 



Oni su bili gosti u novoj epizodi podkasta ,,Stručnjak iz fotelje", koji vode njihov kolega Deks Šepard i Monika Padman, te su tom prilikom otkrili činjenicu koja je sve njihove fanove šokirala. 

Kako je Monika konstatovala da svakodnevna upotreba sapuna, čini da koža gubi svoja prirodna ulja, s čime su se Ešton i Mila složili i rekli da se u njihovoj kući svakog dana pere samo ono što mora. 

– Nisam imala toplu vodu dok sam odrastala, pa se svakako nisam mnogo tuširala – rekla je Mila i dodala da ni njihova deca Vajat i Dimitri nisu mališani koji se redovno kupaju.

– Nisam bila onaj roditelj koji kupa novorođenčad, nikad – dodala je glumica.

Ešton je na to dodao:

– Ako vidim na njima prljavštinu, okupaću ih. U suprotnom, nema poente. Znate li koja je to ušteda vode i sredstava za higijenu?!

Poznati par je istakao da izbegavaju da koriste sapun i da se trude da uglavnom koriste prirodne alternative. 

Njihove fanove šokirale su njihove izjave i jasno su stavili do znanja da se ne slažu sa njihovim stavom. 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz