Pretraži

Majka Darka Lazića o Marini i Barbari i tome kakav je Darko prema sinu

Showbiz
0
Photo: Instagram/ gagic_marina darkolazicofficial

Kako se po medjima spekulisalo da su Marina i Barbara zaratile, sada se na tu temu oglasila Marina, ali i Darkova majka Branka Lazić.



 Iako Barbara i Darko ćute o svojoj vezi, kao i njegovoj bivšoj verenici, Marina se oglasila i poručila da joj je sin na pravom mestu i da je samo on zanima. 

– Oboje su mi podjednako nebitni. Ne mislim o njima. Meni je za razliku od nekih dete najbitnije, tako će i ostati. Pozdrav – izjavila je Marina za jedne domaće medije.

Povodom priča da su u svađi bivša verenica i sadašnja devojka Darka Lazića, oglasila se i pevačeva majka koja je imala sledeće da kaže. 

 Ne bih ja da komentarišem Marinin i Barbarin odnos. Svaku Darkovu odluku poštujem, ali ja tu devojku ne poznajem pa nemam ni mišljenje o njoj. Sin me još uvek nije upoznao sa njom. Ne bih da komentarišem ni Darkov i Marinin odnos, oni su se razišli, to je njihova stvar. Znam da je on Alekseju dobar otac, i vi kada ste bili kod nas videli ste da je Marina dovela dete i da su normalno pričali. Darko je njoj davao novac do sada, to sigurno znam, nije joj uplaćivao na račun nego joj uvek sve davao na ruke. Ne znam, iskreno kakve su to sada priče i o čemu se radi, to su njihovi odnosi, ali ono što znam je da je on zaista dobar i odgovoran otac prema sinu – pišu mediji. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz