Pretraži

Marina Gagić ovom objavom otkrila zbog čega je napustila Darka Lazića (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/gagicmarina

– Nijedna nije otišla jer joj je bilo lepo, lepo se ne napušta – objavila je Marina.



Uz objavu je stavila emotikon koji namiguje, te je na taj način verovatno želela da pošalje poruku, kojom je stavila do znanja zašto je napustila Darka Lazića.

Podsetimo, nedavno je došlo do svađe između Marine i Darkove nove devojke, Barbare Bobak, jer je u jednom intervjuu pomenula malog Alekseja i izjavila da će biti mama Marininom sinu kao Darkova žena. Gagićeva je nakon svega, kako pišu domaći mediji, rešila da pravdu potraži na sudu gde će biti određena alimentacija i starateljstvo. 

  • Marina je poludela kada je videla šta sve Barbara izjavljuje o njoj. Nije mogla da izdrži, pa je pozvala i Darka i rekla mu da očekuje da je zaštiti kao majku njegovog sina i da ne sme da dozvoljava da je bilo ko proziva. Darko joj je na to rekao da nije upućen i da će svakako proveriti o čemu se radi. Međutim, Barbara je nastavljala po starom, a on nije reagovao. Marina mu je zato i poslala poruku i rekla da ga je tužila i da će na sudu da reše sve za alimentaciju i starateljstvo. Nervni slom je doživela kada je Barbara izjavila za medije da je Aleksej zove mama – rekao je izvor za domaće medije.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz