Pretraži

NE STAJE: Nikolija odlučna u ovoj nameri

Showbiz
0
Photo: Instagram/nikolijaofficial

Naime, Nikolija Relja su 17. jula po drugi put postali roditelji, tako što je Jovanovićeva rodila još jednu devojčicu,  a ujedno je i obradovala ćerkicu Reu koja više neće biti sama.

Koliko Nikolija voli svoj posao, govori i to da je tokom same trudnoće, snimila pesmu i spot za ,,Sve bih", pa ni ne čudi što se sada, ni nepunih mesec dana nakon porođaja, vraća u studio da pravi nove hitove.

 



Ona je obradovala fanove još jednom fotkom na storiju iz studija, gde je pozirala u gluvoj sobi, a za medije se oglasio i izvor blizak pevačici koji je otkrio nešto više o Nikoliji. 

  • Čak i kad je dobila prvo dete, Nikolija nije dozvolila da je to odvuče od stvari koje voli. Svi koji je znaju poznato im je koliko je posvećena majka, ali to ne znači da je zapostavila sebe. Evo, nisu prošle ni četiri nedelje kako treba od drugog porođaja, a ona je već u studiju i snima nove pesme – rekao je izvor i dodao: 

  • Brzo se vratila u top-formu jer je vodila računa o ishrani tokom trudnoće. Sad radi na pesmama i u planu ima jako brzo da se vrati na scenu – zaključio je on za jedan domaći portal. 

Screenshot: Instagram/ nikolijaofficial

Screenshot: Instagram/ nikolijaofficial

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz