Pretraži

RADI NA SEBI: Tara Simov priznala da ide kod psihijatra

Showbiz
0
Photo: Instagram/ tarasimov

Do kraha njihove ljubavi, kako je rekla Tara, došlo je zbog velike razlike u godinama koja je počela sve više da se primećuje.

-Mi smo raskinuli pre nekoliko dana. Glavni razlog našeg raskida je velika razlika u godinama i nerazumevanje moje potrebe za slobodom. On je koncentrisan na to da više vremena provodimo kod kuće zajedno, dok ja manje vremena provodim kod kuće. Nismo se poklopili na tim nekim nivoima. Opet sve je to zbog te razlike u godinama, dolazi do neslaganja i svađa, koje mene jako iscrpljuju – rekla je ona za medije i dodala:



– Idem kod psihijatra, pokušavam da radim na sebi. Odnos u kom sam non-stop pod stresom i svađama samo će lošije uticati na mene i moje zdravlje. Nenad mene konstantno obasipa pažnjom, tih stvari ne manjka. Najveći problem je što on nema dovoljno razumevanja. 

Bivša rijaliti učesnica je istakla kako je sada u ok odnosima sa Nenadom, a razlog za to je April, pas kojeg je par nedavno uzeo. 

– Sada smo u korektnim odnosima, čujemo se, komuniciramo zbog psa. Ona je mala, nemirna je, treba da primi još jednu vakcinu. Mi smo okej, a sve ostale opcije ostavljam otvorene, ne znam šta će biti na kraju. Da li će doći do pomirenja ili neće, to stvarno ne znam. Moja želja za samoćom mi je i dalje prioritet. On se vratio u svoj stan na Novom Beogradu, ja sam ostala u stanu koji smo nas dvoje iznajmili – rekla je Tara.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz