Pretraži

PRIZNALA SVE: Tara Simov iznela ceo prljav veš iz veze sa Sha (FOTO + VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/tarasimov

Dok je on sedeo u studiju i iznosio svoje tvrdnje, ona se oglašavala putem svog Instagrama. 

  • Ne, nisam rekla da ga nisam volela. Rekla sam da ga već neki period ne volim i da je uključeno samo sažaljenje sa moje strane. Tako da lažeš – poručila je ona putem svog storija Nenadu, koji je u tom trenutku gostovao u emisiji uživo. 

Nakon toga, Simova je objavila videe gde se čuje kako Nenad pokušava da obije vrata od kupatila nožem, a zatim i objasnila svađu koja se desila među njima, te opet istakla da ono što je reper izjavio u emisiji laž. 



  • Što se tiče toga da sam ja Nenada udarala, apsolutno jesam. I grebala, udarala, davila i sklanjala sa sebe u momentu kada je ležao na meni i drao se i vrištao i udarao sebe pesnicama u glavu, dok je mene pritiskao. Tako da da, apsolutno svaki put u samoodbrani, ko nasrne na mene, koliko god kila imao, bio muško ili žensko, on će apsolutno dobiti ono što zaslužuje – dodala je Tara, a zatim i objavila fotografije za koje tvrdi da je Sha ucenjuje njima. 

  • To što ja nisam pia da kukam svima po porukama, kao što je on to radio i navlačio gnev naroda na mene, ne znači da mi je bilo lako u celom ovom odnosu. Proživela sam jeni pakao na zemlji, samo jer sam htela nekome da pomognem. Bog je veliki – zaključila je Tara, i svoje izlaganje završila uz snimak gde se vidi da Nenad viče besan na nju, međutim, umesto tona simbolično ide Breskvicina pesma ,,Srećan put", čime bivša učesnica rijalitija aludira da je skroz stavila tačku na njihov odnos. 

Celo njeno izlaganje i fotografije možete pogledati u videu u nastavku: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estrada.srbija

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz