Pretraži

Tanja Savić odgovorila na negativne komentare zbog brze vožnje u Lamborginiju (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/tanja_savic_private

Naime, Tanja Savić je na odmoru u Crnoj Gori sa svojim sinovima, a na svom Instagram profilu podelila je video kako se vozi u skupocenom automobilu marke Lamborgini. 



Ona nije krila oduševljenje istim, a mnogi su je osudili što je objavila taj video, gde se može videti da se ona i muškarac koji vozi, kreću brzinom većom od dozvoljene, kroz mesto gde ima puno turista i meštana. 

Tim povodom oglasila se pevačica i uz objavu fotografija gde su se njeni sinovi slikali u tom automobilu i poručila sledeće. 

  • Juče sam objavila snimak iz Lamburginija. I probudim se jutros i vidim haos na društvenim mrežama, pogotovo portalima. Jadni ste, vi, pojedini ljudi. Vi, što pljujete umesto da se radujete tudjoj sreći. Vi, što kamenujete jednu majku odmah jer mislite da je otišla da se kurva. Vi, što sedite kući i češete dupe i ništa ne radite već ljubomorišete po portalima krijući se iza lažnih imena. Srbijo, majko medju šljivama, daj im malo pameti da budu bolji ljudi. Što bi rekao Hrist "Oprosti im Bože, ne znaju šta čine"…

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz