Pretraži

,,JAVILI SU SE MUŠKARCI KOJI SU ME JAKO POVREDILI“: Nataša Bekvalac se povlači sa scene (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Nataša je okačila dve svoje fotografije u crnoj odevnoj kombinaciji, a u opisu je otkrila kako se oseća i zbog čega je donela takvu odluku.



  • Neverovatno kako je jedna velika promena povukla niz drugih. Umorna sam, iscrpljena i nisam raspoložena. Osećam da je ovo vreme kada moram da se vratim sebi. Pravoj, zdravoj, srećnoj sebi. Onoj koja u svakom momentu ima sta da pruži, da da. Odlučila sam da jedno vreme ne nastupam, da mi treba pauza ali da muzici moram da ostanem blizu. Ne na sceni i deleći je sa publikom već da budemo samo nas dve. Muzika i ja… U studiju. Ne znam gde će me sve ovo odvesti ali znam da sam spremna i da će sve što iz ovog izađe biti tako moje i iskreno. Čisti mi se i prošlost… Neki muškarci koji su me jako povredili…javili su se… I rekli izvini… Napisali… Valjda je i to sve potrebno da bih bila slobodna… Svoja… I inspirisana… – napisala je ona.

Podsetimo, Bekvalčeva je nedavno odlučila da se reši svog poroka, odnosno cigareta, a kako je rekla pred našim kamerama, za to joj je bila potrebna pomoć psihoterapeuta.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz