Pretraži

Darko Lazić kupuje stan za Barbaru u iznosu od 200.000 evra

Showbiz
0
Photo: Instagram/ darkolazicofficial

Darko i Barbara su nerazdvojni i trude se da se uvek usklade, kako bi bili zajedno, s obzirom da su na samom početku zabavljanja i sve im je novo u njihovom odnosu.



Kako se u medijima već spekulisalo da je pevač spreman da opet stane na ludi kamen i da oženi Barbaru, o čemu više možete čitati ovde, ne iznenađuje nas činjenica i da sada želi da joj kupi stan. 

– Darko je lud za njom, nikad se u neku ženu nije ovoliko zaljubio koliko je u Barbaru. Prijateljima se poverio da hoće da joj kupi nekretninu, prepisao bi istu odmah na njeno ime. Džabe mu govore da su nedavno otpočeli vezu i da ne bi trebalo da se zaleće, on ne želi da čuje takve stvari, radi po svom – rekao je izvor blizak Darku za Blic i dodao:

– Hoće da kupi jedan stan, kako bi zajedno živeli u njemu, a želja mu je da zvanično ona bude vlasnica, jer bi na taj način da joj pokaže koliko mu znači. "Opet će da potroši 200.000 evra i da ostane bez svega", govorili su mu bliski ljudi kad su čuli o čemu razmišlja, ali Lazića ne zanimaju komentari tog tip.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz