Pretraži

Biković otkrio kako se nosi sa popularnošću

Showbiz
0
Photo: Instagram/bikovic

Popularnost domaćeg glumca Miloša Bikovića ne jenjava, a to potvrđuje i prestižno priznanje da je u Rusiji na drugom mestu po popularnosti među glumcima do 35 godina, a prema rejtingu ruskog analitičkog časopisa „Bilten filmskih distributera“ i zvaničnoj bazi filmskih i serijskih podataka, koja je ruska verzija IMBD. 

Iako je veoma počastvovan i ne krije zadovoljstvo, Miloš smatra da je jednako popularan u Srbiji i Rusiji.



– Ne može da se meri gde sam popularniji, i tamo i ovde. Ima dana kada prođem Knez Mihailovom i niko me ne primeti, meni je to super. Ima dana kada me zaustave deset puta. Tako je i u Rusiji, ima dana kada prođem Arbatom i niko me ne vidi, a ima dana kada me zaustavljaju i ne mogu da prođem- priznao je glumac za medije.

Podsetimo, Miloš Biković se nedavno našao u žiži javnosti kada ga je bivša devojka Arina Vološina optužila da se prema njoj ponašao krajnje neprimereno i izuzetno grubo, kratko je odgovorio:

– Ne komentarišem nikada tako nešto i moja politika ponašanja u medijima je takva od početka pa do dan danas. O svom životu ne govorim niti to komentarišem zato što smatram da čovek pažnju treba da dobije kvalitetom i radom, a ne skandalima, izlascima ili iznošenjem nekog prljavog veša u javnost.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz