Pretraži

SRBIJA JE BILA SVET: Jelena Karleuša se prvi put oglasila nakon održanog koncerta na Ušću

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/karleusastar

Jelena se na svom Instagramu oglasila o održanom Music Week-u, a na osnovu izrečenog vidi se da je pevačica i dalje puna utisaka.



  • Hvala svima koji su učestvovali u realizaciji koncerta na Music Weeku. Svako je dao 300 posto sebe da Srbija bude svet. Radili smo danonoćno, preko sto ljudi, uloženo je mnogo. Moja ljubav i poštovanje prema publici koja dođe da me gleda i podrži iskazujem tako što se mnogo trudim, mnogo dajem. Moj tim pod dirigentnom palicom Zorana Birtaševića zna da granice postoje samo da bi ih pomerali i lavovski se trude i grizu da kad izađem na scenu sve grmi! Hvala mom bratu Zokiju, brutalnim igračima i Žiletu, dizajnerima kostima (Juraj Zigman pokidao, Žaklina, Jelena body chains) reditelju, ljudima za zvuk i svetlo … – između ostalog je napisala ona na svom storiju. 

Jelena je koncert otvorila pesmom „Samo za tvoje oči“, da bi zatim pozdravila prisutne i istakla da joj je drago što je ponovo peva na istom mestu nakon nekoliko godina, koliko je prošlo od njenog koncerta na najvećoj beogradskoj livadi.

Ono što je svakako obeležilo završno veče jeste i spoj Karluše i Sare Jo, koja je bila počasni gost na Jeleninom nastupu. Na pesmi "Slatka mala" na sceni joj se pridružila pop zvezda, a o njihovom nastupu i dalje se priča. 

Poznato je da Jelena uvek ima različite performanse, a ovog puta najveći akcenat stavila je na svoje kostime i koreografije. Iako je bila poprilično provokativna, na sceni je izgledala upravo kao svetska zvezda. Ona je pevala tri bloka pesama,  te je promenila i tri kostima. A za potrebe Jeleninog nastupa promenjen je kompletan dizajn bine.

Screenshot: Instagram / karleusastar

Screenshot: Instagram / karleusastar

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz