Pretraži

„ZAVRŠIĆE KAO EJMI VAJNHAUS“: Bivši muž Britni Spirs optužio pevačicu za konzumiranje narkotika

Showbiz
0
Photo: Instagram/britneyspears

Naime, Britni su bivši suprug Kevin Federlajn i sin Šon Preston optužili za konzumiranje "kristal meta", nedozvoljene supstance klase "A", a potom izrazili zabrinutost za njeno stanje.



  • Brinemo da Britni uzima 'kristal met' i da će završiti kao Ejmi Vajnhaus – izjavili su oni, misleći na slavnu britansku pevačicu koja je umrla u 27. godini nakon duge bitke sa zavisnošću.

Pop zvezda se ubrzo oglasila na Instagramu i odgovorila na tvrdnje bivšeg supruga, sa kojim ima i sina Džejdena Džejmsa. Oba tinejdžera, navodno, odbijaju da je posete nakon što su bili svedoci donošenja paketića droge u njenu kuću.

  • Ljudi tvrde stvari koje nisu tačne, i to je tužno. Za mene nema smisla to što govore, do te mere da dovodim u pitanje da li su to uopšte njihove reči – napisala je pevačica i dodala:

  • Boli me, probala sam sve da bi vama bilo lepo, i nikada nisam bila dovoljno dobra. A sada mi pričate iza leđa. Srce mi je slomljeno – napisala je Britni između ostalog.

Podsećamo, Spirsova je 2021. godine, nakon 13 godina, povratila kontrolu nad svojim finansijama i odlukama. Međutim, od tada ona redovno objavljuje na društvenim mrežama slike i snimke zabrinjavajućeg sadržaja, zbog čega su i fanovi otvoreno iskazali zabrinutost za njeno mentalno zdravlje.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz