Pretraži

Aleksandra Prijović otkrila šta Filip misli o njenom izazovnom oblačenju (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/aleksandra__official

Mlada pevačica je veoma posvećena svojoj porodici i sinu Aleksandru, ali i te kako vodi računa o svom izgledu, pogotovo kada su nastupi u pitanju. 

Aleksandra voli da je uvek stilizovana i da obučena po poslednjoj modi, a sada je otkrila za jedne domaće medije da li joj suprug dozvoljava da se oblači izazovno. 



Iako je za muškarce poznato da se ne mešaju u žensku garderobu, kao i da često zna da im zasmeta kada žena obuče nešto kratko, pevačica otkriva da sa Filipom nije takav slučaj. 

  • On je oduševljen kad me vidi ovakvu, rekao mi je da izgledam odlično. Ja moram njega da pitam obavezno za sve i mnogo mi znači šta on misli. Tako sam i večeras. Mislim čim sam videla materijal haljine pitala sam ga šta misli o njoj, tako da uvek mi znači njegovo mišljenje i kada mi kaže da izgledam odlično – rekla je Aleksandra. 

Pevačica slobodno vreme provodi sa sinom Aleksandrom, koji ide u vrtić, a s obzirom na to da je još od ranije poznato da baš nije vešta u kuhinji, otkrila je da se nije ništa promenilo na tom polju. 

  • Ne provodim baš vreme u kuhinji. Ne znam da kuvam, ali sam nedavno imala veliku želju da spremim punjene paprike, i odlično su ispale. I naučila sam i picu da pravim, koju mi baka sprema i kiflice, ali me ne zanima to, iskreno – izjavila je pevačica. 

Na fotografiji ispod teksta možete pogledati Aleksandrin stajling za koji Filip misli da je odličan. 

Photo: Instagram/aleksandraprijovic

Photo: Instagram/aleksandraprijovic

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz