Pretraži

RODITELJE NE MOŽEMO DA BIRAMO: Marija Šerifović o teškom periodu

Showbiz
0
Photo: Instagram/serifovic

Iako je danas veoma uspešna u svom poslu i važi za jednog od najboljih vokala na našoj muzičkoj sceni i srećna je i zadovoljna svojim životom, Marija ne krije da njeno detinjstvo nije bilo kao iz bajke i da i te kako pamti ružne trenutke iz tog perioda, jer se njeni roditelji nisu baš najbolje slagali.  

 Svako dete u pubertetu teško doživljava svađe roditelja. To je nešto sa čime se i roditelji teško nose, pa nastane haos.



– Ne postoji porodica koja nema bar jednog problematičnog člana. Ali bezveze je suditi, bilo da je reč o mom ocu ili nekom trećem. Početak i kraj svega je da su to naši roditelji. Ne mogu da ih biram, ne mogu da ih menjam, a najznačajnije od svega je što ih nikada ni ne bih zamenila. Svako od nas nosi svoj krst i sudbinu, pa u skladu sa time i živi. Meni je sada lepo, napravili su od mene zadovoljnu osobu, a kako se oni nose sa svime što je bilo u prošlosti, morate njih da pitate – rekla je pevačica, prenose domaći mediji.

Marija je okrila i da je kupila stan u Americi i da se tamo oseća slobodno.  

  • Ja sam Amerikanka, kupila sam stan u Los Anđelesu. Tamo lakše dišem, jer me niko ne prepoznaje, mogu svuda da idem u japankama i neočešljana.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz