Pretraži

HIT NA MREŽAMA: Rijana pozirala u pidžami sa izrezom na zadnjici

Showbiz
0
Photo: Instagram/ririgalbadd

Na prvi pogled, u pitanju je jednostavna plava karirana pidžama – šorts sa čipkastim pojasom, isti takav grudnjak i oversajz košulja. Izgled je uparila sa pletenicama i minimalnom šminkom.

Screenshot: Instagram/ririgalbadd

Screenshot: Instagram/ririgalbadd

 

Tek pri kraju snimka Rijana je debitovala donji deo pidžame sa haotičnim izrezom na zadnjici. Sa prednje strane, pantalone izgledaju kao obična pidžama, međutim, kada se okrenula videli smo bezobrazan izrez na zadnjici koji krasi podesiva mašna.

Screenshot: Instagram/ririgalbadd

Screenshot: Instagram/ririgalbadd

Za samo jedan dan ova objava postala je hit na mrežama, koja na Instagramu ima skoro 37.000 lajkova i čak 373 komentara. Brojni fanovi pevačici su uputili pohvale, ali bilo je i pojedinaca kojima se ova odevna kombinacija za spavanje nije dopala.



Inače, pidžama otvorenog dela na zadnjici samo je jedan od mnogih novih komada u Rijaninoj prazničnoj kolekciji. Ranije ovog meseca, ona je podelila svoje najnovije fotografije kampanje za Savage k Fenti noseći ljubičasti komplet donjeg veša koji se sastoji od čipkastog grudnjaka sa izrezom, odgovarajućih tangi, podvezica i čarapa.

RiRi je takođe postavila i link na kojem je moguće kupiti pidžamu, a dostune su veličine od L do XXL.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz