Pretraži

POMIRENJE NA POMOLU? Kim Kardašijan i Kanje Vest uočeni zajedno

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Architectural Digest

Tada je prikazana poslednja kolekcija preminulog art direktora Luj Vitona, a na tom događaju su uočeni zajedno Kim Kardašijan i Kanje Vest. 

S obzirom na to da se ovaj par rastao i da je bilo pojedinih navoda da se Kim sada viđa sa Pitom Dejvisom, njihov zajednički dolazak šokirao je fanove i razvio čitav niz nagađanja.



Ubrzo su se slike i snimci sa događaja proširili društvenim mrežama, a fanovi su pisali da se nadaju da će se Kim i Kanje pomiriti.

  • Nadam se da će rešiti stvari i biti ponovo zajedno  – navodi se u opisu videa koji je podelila verifikovana stranica na TikToku "The new wawe".
@.thenewwave

Hopefully they can fixing things in the relationship 🙌
♬ original sound – The New Wave

Inače, Kim i Vest sedeli su zajendo sa svojom osmogodišnjom ćerkom Nort Vest u prvom redu na Abloovoj poslednjoj kolekciji – najavljenoj kao proslava života i nasleđa dizajnera – na stadionu Marine u Majamiju.

Podsećamo, Kanje je nedavno povukao par poteza kako bi ponovo osvojio Kim. On je na svom Instagram profilu, pre nego što je obrisao sve slike, postavio zajedničku fotografiju sa bivšom ženom iz dana kada su bili zajedno, a prethodno je  za medije rekao da želi da se približi Kim.

– Moram da budem uz svoju decu najviše što mogu. Kada sam otišao iz kuće, kupio sam kuću pored. Činim sve kako bih bio blizu. Želim da to izrazim na najprimereniji način, ali moram da se vratim kući.

Podsećamo, Vest i pokojni Abloh imali su veoma srdačan odnos, a art direktor Luj Vitona reperu je dizajnirao omote za albume " "My Beautiful Dark Twisted Fantasy" i "Yeezus".

 

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz