Pretraži

,,UČIĆU DOK SAM ŽIVA“: Bekvalčeva progovorila o roditeljstvu

Showbiz
0
Photo: Instagram/bekvalceva

Sa Natašom Bekvalac razgovarali smo o svim aktuelnim temama, a za naše kamere otkrila je koliko je njena ćerka Hana podseća na nju iz mladosti. 

Pevačica često ističe kako je posvećena svojim ćerkama, a na njenim društvenim mrežama možemo primetiti kako svoje slobodno vreme provodi u krugu porodice. Ovom prilikom otkrila nam je i koliko je teško biti majka tinejdžerke. 



– Jako je teško. To je moj najteži, najveći ali i najlepši zadatak. Svaka mama koja ima dete u adolescenciji i u tom periodu, zna o čemu pričam. Maksimalan fokus, četvoro očiju, puno priče. Nema dobrog saveta, niko se kao naučen roditelj nije rodio. Mislim da ću roditeljstvo učiti dok sam živa. Pogotovo kada imaš ćerku u tom periodu, a imam i drugu ćerku koja sada ima 3,5 godine. Osim što su potpuno različite prirode i karaktera, ja sam i drugačija mama kada sam imala 27 godina i sada sa 37. To je za mene životni izazov i zadatak. Svi uspesi sveta ne vrede mi ako ne izvedem svoje devojčice na pravi put – uaključila je Bekvalčeva. 

Kakav spektakl priprema za Novu godinu i o čemu smo još pričali sa njom možete da pogledate u nastavku ili na našem IDJTV Youtube kanalu. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz