Pretraži

Boldvinova supruga otkrila da ju je glumac na porođaju ućutkivao i tražio da se stiša

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Good Morning America

Hilarija, instruktorka joge, rešila je da podeli ovo svoje iskustvo sa javnošću nakon što je pročitala članak u kojem se jedna žena požalila kako ju je muž ućutkivao tokom porođaja.

Kako se i sama pronašla u toj priči, ona je sa pratiocima na Instagramu otkrila šta se njoj dogodilo 2015. godine, kada se porađala.

Screenshot: Instagram/hilariabaldwin

Screenshot: Instagram/hilariabaldwin

 

  • Alek me je ućutkivao dok sam imala trudove sa Rafaelom. Dok je telefonirao pitao me da li mogu da budem tiša. U trenutku kada je to izgovorio, shvatio je da je zvučao kao kreten.

Kako je napisala, takvo ponašanje je dozvolila jer je dobila epiduralnu anesteziju.

  • Za sada ću vas poštedeti detalja moje reakcije, ali to se nikada više nije ponovilo.


Boldvinova supruga je kasnije postavila i snimak uz četke i flaše, šaleći se da Alek plaća što je ućutkivao dok je imala trudove tako što čisti svaku bočicu u kući.

Inače, par ima šestero dece – ćerke Karmen (8) i sinova Rafaela (6), Leonarda (5), Romea (3) i Eduarda (1) i novorođene Lucije (9 meseci). Alek je i otac modela Ajrlend Boldvin koja ima 26 godina.

Podsećamo, glumac Alek Boldvin nedavno je snimljen kako umalo kišobranom napada novinara koji je pokušavao da sazna da li je glumac pucao iz pištolja na setu filma "Rust". U tom trenutku, Hilarija je više puta zamolila novinara da ih ostavi na miru i zaustavila njenog muža.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz