Pretraži

KRALJ SPOTIFY-A: Džastin Biber oborio rekord po broju strimova

Showbiz
0
Photo: Instagram/justinbieber

Prema statističkim podacima koji su nedavno objavljeni, on je sakupio čak 90 miliona slušaoca mesečno, što znači da su njegove numere bile najslušanije tokom prethodnih 28 dana.

Time je Biber postao prvi umetnik u istoriji Spotify-a koji je dostigao ovaj rezultat. Na drugom mestu sa najviše slušanja na mesečnom nivou je Ed Širan – 80.017.796 slušalaca. 



Pre Bibera rekord je pripadao Arijani Grande, koja je krajem decembra prošle godine uspela da premaši 82,9 miliona mesečnih slušalaca.

Istovremeno, Džastin je i peti umetnik sa najviše strimova u svetu za 2021. godinu, prema relevantnoj listi koja je nedavno objavljena, a njegov najnoviji album, "Justice", objavljen prošlog marta, treći je album sa najširim strimingom na Spotify-u širom sveta u 2021. godini.

U međuvremenu, Džastin Biber je dobio osam nominacija za Gremi nagrade 2022, koje će se održati 31. januara 2022, a nominovan je u kategorijama Snimak godine i Pesma godine. kao i u kategoriji Najbolji pop solo nastup.

Podsećamo, Džastin je muzikom počeo da se bavi davne 2007. godine, kada je njegova majka podelila na Jutjubu snimak Bibera kako peva na šou talenatu u Stratfordu, Kanadi. Nakon što je video postao viralan, menadžer Skuter Braun se zainteresovao za njega i verujući u njegov talenat predložio mu je da postane njegov menadžer.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz