Pretraži

Sloba Radanović otkrio da li će oženiti Jelenu u 2022.godini (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: YouTube/IDJTV

Sloba Radanović za naše kamere na početku razgovora otkrio je i kakva je ova godina bila za njega kada je u pitanju njegova karijera, ali i ljubavni život.

Pa karijerno mogu da kažem da sam postigao jedan veliki cilj, zato što sam izbacio svoj prvi album, kojim sam stvarno prezadovoljan, dosta smo posla imali, leto smo mnogo dobro odradili, i sada ovaj jeseni i prelazni zimski mnogo dobro radimo, malo nas je ova situacija sa virusom poremetila, ali nadam se da će to uskoro krenuti u dobrom smeru. Ljubavno, sve stabilno, hvala Bogu, nekako smo se više zbližili tokom tih karantina i dobili smo nekako tu energiju porodice – istakao je on.



Međutim, nas je zanimalo i kakvi su njegovi ciljevi za 2022. godinu.

– Da radim na sebi, da snimim dosta novih pesama, da pevam gde god žele da me čuju. Naravno, na prvom mestu zdravlje, sreća, sloga i ljubav – otkrio nam je pevač.

A nas je zanimalo i da li bi u narednoj godini ponovo stao na ludi kamen.

To nije stvar koja se planira, to će se desiti sigurno, vrlo je moguće da će se desiti u narednoj godini. Mi već živimo jedan život porodice, ne mogu da kažem da taj papir ne znači ništa, znači stvarno, ali mislim da će to biti samo kruna na ceo naš odnos koji već imamo – dodao je Sloba.

Novo izdanje emisije IDJHOT možete pogledati u videu ispod teksta.




 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz